Succesverhalen

Het Haags Dierencentrum doet er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en de asielhonden de optimale (medische) zorg te geven. Iedere medewerker en vrijwilliger is altijd erg nieuwsgierig hoe het na de adoptie met onze tijdelijke bewoners vergaat. We delen graag de verhalen met u.

Moos, het voelt als vertrouwd

Hallo,


Hierbij een update van de eerste 1.5 dag van Moos.
Vanuit het asiel moesten wij nog een stukje rijden naar huis. Dit ging heel goed! Moos lag lekker op schoot om zich heen te kijken.
Vanaf het moment dat hij hier in huis kwam bij ons is Moos gelijk alles gaan onderzoeken.

Lees meer

Binkie voelt zich al thuis!

Beste allen,

Een update van de eerste 24 uur van Binkie in Moerkapelle. Vanaf het moment dat hij hier het huis instapte was het heel vertrouwd. Zeker voor ons, maar het leek, en dat is een interpretatie van ons, dat Binkie het prima vond en zich snel thuis voelde. Eten, drinken, spelen met de bal hier in huis, het zitten op de bank (zie foto) en het wandelen met hem zijn voor ons heel vertrouwd, maar voor Binkie ook. Of hij hier al jaren, jaren en jaren woont.

Lees meer

Whopper doet het erg goed!

Hallo allemaal,

Zoals beloofd nog een aantal foto's van en een update over Whopper. Ze doet het erg goed bij ons en we denken dat we haar een fijne plek hebben gegeven. Whoppertje is lekker aanhankelijk en komt vaak bij ons op de bank om even lekker te kroelen.

Lees meer

Django, we have been blessed...

We have been blessed to have you join our family. From the moment your photo was viewed on the Dierencentrum website Mom fell in love. Our day to come and meet you was an adventure as Papa had another baby in mind though our walk with him, as sweet as he was still left mama wanting to meet you. And the moment you came out we fell in love. Your sweet and gentle demeanor radiated not only through your eyes but also through your very being.

Lees meer

Boef is al aardig thuis

Ik wil tegen jullie zeggen dat ik me hier al aardig thuis voel.
Bedankt voor de zorgen maar nu mogen mijn nieuwe baasjes het gaan doen.
Groetjes, Boef

Lees meer

Groetjes van Hummel en Frummel

Lieve verzorgers!

Hier een klein berichtje van Coco en Dribble zoals onze nieuwe baasjes ons noemen. Ze vinden ons heel lief en knuffelen ons veel. Vooral ik, Coco, vind het heel leuk om met mijn jonge baasje door de tuin te rennen. De kippen die hier ook wonen vind ik heel interessant!

 

 

Lees meer

Chico heeft al veel geleerd

Zoals beloofd nog een keer een update over Chico!
Kort samengevat gaat het erg goed:-)
In het begin moest hij natuurlijk wel een beetje wennen en was hij nog wat onrustig. Maar ondertussen is hij helemaal op zijn plek. Hij moest nog heel veel leren en daarom zijn we op cursus gegaan.

Lees meer

Ik heb mijn gouden mand!

'Hallo, ik ben Drago en ik ben 5 jaar. Na bijna 3 jaar in het HDC opgevangen te zijn heb ik nu sinds een half jaar mijn eigen plekje gevonden. Samen met mijn twee baasjes beleef ik nieuwe avonturen en ontdekken we elke dag nog wel iets nieuws. Zo weet ik nu bijvoorbeeld dat ik heel graag dingen samen doe, zoals wandelen, lekker op de bank hangen, auto rijden of helpen met tuinieren.

Lees meer

Chef is een echte charmeur

'Bijna anderhalf jaar geleden kwamen we bij het asiel, we wilden graag een hond en we vroegen ons af welke hond er bij ons zou passen. Toen Chef werd voorgesteld hadden we even onze bedenkingen over of wij zo'n stoere hond wel aankonden, maar na 5 minuten met hem gewandeld te hebben waren we verkocht. Chef is een vrolijke clown en een echte charmeur, en al snel had hij ons hart gestolen.

Lees meer

Bobby (Bo) zit op Flyball

Dit is Bobby, nu Bo, die ik een goed tehuis heb gegeven. Het gaat goed. We zijn maatjes. Hij zit op cursus en Flyball.
Elke dag loopt hij 2 uur los. Hij vindt het leuk als jullie een keer komen kijken.

Lees meer

Specks, lieverd met aandachtspunt

Specks is een Amerikaanse Stafford van 18 maart 2010 en maakt vanaf 10 juli 2015 deel uit van ons gezin. In zijn nog maar korte leven is hij tweemaal te gast geweest in het asiel van het Haags Dierencentrum, waarvan de laatste keer bijna een jaar. Ruim een jaar voordat Specks bij ons introk is zijn voorganger Binkie, een Engelse Stafford van bijna veertien jaar oud, aan ouderdom overleden. Wij hebben Staffords leren kennen als trouwe, energieke en aanhankelijke honden die soms een gebruiksaanwijzing hebben.

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO