Reportage HDC op Regio15.nl

Wat gebeurt er nu eigenlijk met een hond of kat als deze door de Dierenambulance bij het Haagsch Dierencentrum wordt afgeleverd? Dat kunt u nu allemaal zien in de reportage die Regio15.nl begin dit jaar heeft gemaakt! De verzorgers van de honden- en de kattenafdeling vertellen u graag meer. Ook een kijkje in onze interne kliniek wordt u niet onthouden. Ga snel naar: http://www.regio15.nl/reportages/hvrb-reportage-2

 

 

 

Lees meer

Vacature: Marketing Communicatie Medewerker

Per jaar worden in het asiel van het Haags Dierencentrum zo'n 2000 dakloze katten en honden opgevangen. Zwerfdieren, dieren die zijn achtergelaten in een leeg huis of dieren waarvan mensen afstand doen omdat ze er niet meer voor kunnen zorgen. Zo’n 20 vaste medewerkers (waaronder een tweetal dierenartsen) en een groot aantal vrijwilligers, zijn zeven dagen in de week in touw om de dieren weer zo goed mogelijk op ‘de poten’ te krijgen.

Plaatsvervangend Medewerker Marketing en Communicatie (m/v)
  Voor 24 - 36 uur per week

Hij/zij valt direct onder de Commercieel Manager en gaat zich onder meer bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van ons communicatie- en marketingbeleid.

Wat verwachten wij?
Als medewerker Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van marketing- en communicatiebeleid. Wij zijn ambitieus en willen graag onze bekendheid in de Haagse regio verder uitbreiden. Ook het verbeteren van ons pensionresultaat is een onderdeel van de werkzaamheden.

In jouw werk heb je een spilfunctie tussen je collega's van het HDC, de vrijwilligers die actief zijn in het werkgebied en de buitenwereld. Jij wordt enthousiast van veel eigen verantwoordelijkheid en een breed takenpakket.

 

Lees meer

Vacature: Hoofd Fondsenwerving

Hoofd Fondsenwerving (lid management team) 24-36 uur per week

Omschrijving organisatie:
Het Haags Dierencentrum (HDC) is het oudste (1877) en één van de grootste zelfstandige dierenasielen in Nederland. Per jaar vangt het dierencentrum zo’n 1800 zwerf- en afstand honden en katten op. Ook dieren met een medische achtergrond, gedragsproblemen en oudere dieren zijn welkom.
Een team van goed opgeleide verzorgers, dierenartsen, gedragstherapeuten, pleegopvang ouders en vrijwilligers  zorgen er voor dat ook deze katten en honden een warm nieuw thuis krijgen. Het team bestaat uit 23 medewerkers en circa 160 vrijwilligers. Het HDC zet zich in om de zwerf- en afstandsdieren zo goed en zo efficiënt mogelijk weer te herplaatsen. Naast het asiel huisvest het HDC een honden- en kattenpension.

Lees meer

RONDLEIDING DONDERDAG 31 AUGUSTUS

Dit jaar bestaat het Haags Dierencentrum 140 jaar! Vanaf de oprichting in 1877 vangen wij honden en katten op die in Den Haag op straat worden gevonden. Met 22 vaste medewerkers en ruim 120 vrijwilligers zijn we zeven dagen in week in touw om de dieren van de benodigde (medische) zorg en aandacht te voorzien. In onze eigen kliniek voeren we bijna alle behandelingen en operaties uit. Dit alles doen we met één doel: de dieren weer een nieuw fijn thuis te geven. Bent u geïnteresseerd om meer informatie over het Haags Dierencentrum te krijgen en een kijkje te nemen in de dagelijkse gang van zaken, meld u zich dan aan voor de rondleiding op donderdagmiddag 31-8 a.s., via

Lees meer

SUPPORT TRISTAN TURNER!

21 Mei is er in de late editie van Hart van Nederland een prachtig item over Tristan uitgezonden. Op dit moment heeft Tristan al € 2100 bij elkaar gerend. GEWELDIG. De incubator staat al in de kliniek en Kitty Cat is aan haar knie geopereerd. Dankuwel allle gevers en in het bijzonder dankjewel Tristan, dat je deze uitdaging voor onze dieren aangaat. Wij hopen dat de massage z'n werk heeft gedaan en volgen je op de voet!

Tristan bij Hart van Nederland

Lees meer

Ongelooflijke prestatie!

Tristan Turner loopt hard voor het HDC!

Om iedere dag een halve marathon te lopen gedurende de gehele maand mei kan alleen maar het werk zijn van iemand die wel erg gepassioneerd is om voor het Haags Dierencentrum zijn beste beentje voor te zetten. Deze ongelooflijke prestatie wordt uitgevoerd door Tristan Turner. Volg Tristan via onderstaande website en deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen die Tristan willen sponsoren. We houden u natuurlijk op de hoogte!

 

 

Lees meer

START NU EEN COLLECTEPAGINA

Wil je collecteren voor het leukste asiel van Nederland, maar loop je liever niet door de regen lamgs de deuren? Geen probleem, je kunt nu collecteren met je eigen facebookpagina. Start je eigen collectepagina in een paar simpele stappen. Ga naar https://www.facebook.com/haagsdierencentrum en klik op online collecteren. Help de honden en de katten van het asiel! De opbrengst is bestemd voor het Sociaal Fonds honden en katten.

Het Haags Dierencentrum is het oudste (1877) en bijna grootste asiel in Nederland. Wij vangen per jaar gemiddeld 1800 honden en katten op, uit de gemeente Den Haag. Deze worden op straat gevonden of afgestaan omdat de eigenaar er niet meer voor kan zorgen.

De laatste jaren is het aantal dieren dat met gezondheidsklachten bij ons binnenkomt flink gestegen. De medische zorg voor de dieren brengt hoge kosten met zich mee. Wij proberen altijd de vorige eigenaar van het dier te achterhalen. Dit om meer achtergrondinformatie te verkrijgen over het de kat of de hond, maar ook om te vragen of zij nog kunnen bijdragen in de kosten van de behandeling.

In bijna alle gevallen, worden de (medische) kosten niet gedekt door de afstandskosten die de eigenaar (voor zover deze bekend is) moet betalen, als deze al kan betalen. Het Haags Dierencentrum kan deze dieren alleen met hulp van donateurs de benodigde medische zorg blijven geven.

Speciaal vioor deze dieren hebben wij het Sociaal Fonds honden en katten opgezet.

 

 

Lees meer

RONDLEIDING VRIJDAG 28/4

Dit jaar bestaat het Haags Dierencentrum 140 jaar! Vanaf de oprichting in 1877 vangen wij honden en katten op die in Den Haag op straat worden gevonden. Met 22 vaste medewerkers en ruim 120 vrijwilligers zijn we zeven dagen in week in touw om de dieren van de benodigde (medische) zorg en aandacht te voorzien. In onze eigen kliniek voeren we bijna alle behandelingen en operaties uit. Dit alles doen we met één doel: de dieren weer een nieuw fijn thuis te geven. Bent u geïnteresseerd om meer informatie over het Haags Dierencentrum te krijgen en een kijkje te nemen in de dagelijkse gang van zaken, meld u zich dan aan voor de rondleiding op vrijdagmiddag 28-4 a.s., via

Lees meer

Specsavers, Leyweg steunt HDC

Start spaarronde

Vanaf 1 januari 2017 gaat Specsavers Den Haag Leyweg, een jaar lang sparen voor Stichting Haags Dierencentrum. Voor elk verkocht montuur of hoortoestel doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde loopt tot en met 31 december 2017. In 2018 is de opbrengst voor Stichting Haags Dierencentrum bekend.    

 

Lees meer

'Schoon Belonen'

Sinds kort neemt het Haags Dierencentrum ook deel aan de pilot ‘Schoon Belonen’ van de gemeente Den Haag. In de hal is een grote ‘petfles’ geplaatst. Door uw petflessen, blik en drankkartonverpakkingen tijdens de openingsuren bij het Haags Dierencentrum in te leveren helpt u ons aan extra inkomsten, maar wordt Den Haag ook schoner en duurzamer! Stichting Haags Dierencentrum, Lozerlaan 595, Den Haag, geopend van maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur, www.haagsdierencentrum.nl

Samen gaan we er voor zorgen dat er minder zwerfafval op straat ligt en blik, petflessen en drankkartonverpakkingen beter aangeboden worden voor recycling.

organisaties mee (o.a. sportclubs en scholen

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO