Dierverzorger Pension / Kat

Taakomschrijving

In deze combi baan zijn wij voor de kattenafdeling en het pension op zoek naar een gemotiveerd dierverzorger. In deze veelzijdige en boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de katten en honden, die bij ons in het pension zijn. In het laag seizoen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de katten die in ons asiel verblijven. Wat betreft medische kennis wordt verwacht dat je ziektes en afwijkingen kunt herkennen. Daarnaast help je pensionklanten, neemt hun hond en/of kat aan en informeert hen bij het ophalen over het verblijf van het dier in het pension. De functie is voor 32 uur per week. Je werkt samen met collega’s 4 á 5 dagen per week in een vast rooster van maandag tot en met zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00.

Wij zoeken

Wij komen graag in contact met je als je voldoet aan de volgende functie-eisen:
•    minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging, bij voorkeur aan Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld  
•    minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
•    beschikking over kennis van het asielwezen (bv vrijwilliger, stage) is een pre;
•    bereid en in staat om fysiek belastend werk uit te voeren;
•    goede communicatieve- en sociale vaardigheden, zodat je klanten duidelijk te woord kan staan en kan informeren;
•    collegialiteit en zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam kunnen zijn;
•    flexibele houding;
•    in staat met relevante computerprogramma’s te werken; (Docasoft, Word, Outlook, etc.);
•    minimaal 18 jaar en woonachtig in Den Haag of directe omgeving.

Wij bieden

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt minimaal € 1.662 bruto per maand vanaf 24 jaar bij een werkweek van 36 uur. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen een reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening. Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Sollicitaties voorzien van een Curriculum Vitae kunt u t/m 15 december a.s. bij voorkeur via e-mail, richten aan:   of naar: Stichting Haags Dierencentrum, Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag T.a.v. Mirjam Smit

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om niet te reageren als u niet minimaal 36 uur kunt werken en/of meer dan 35 km van het Haags Dierencentrum af woont en of indien u niet aan de bovenstaande functie eisen voldoet. Indien u toch besluit te reageren kan het zijn dat u geen respons van ons ontvangt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ANBI status

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Om aangewezen te worden als ANBI moet een instelling aan een aantal door de belastingdienst gestelde voorwaarden voldoen. De huidige ANBI status is geldig en telefonisch op te vragen bij de Belastingdienst onder vermelding van het dossiernummer: 28688 of op te zoeken op de site van de belastingdienst.

Doordat wij de ANBI status hebben kan periodiek schenken voor u belastingvoordeel opleveren. Alle info hierover vindt u op de site periodieke en gewone giften.

 

NFDO

Als zelfstandige dierenopvangorganisatie heeft het Haags Dierencentrum zich aangesloten bij het NFDO.

De vereniging Nederlandse Federatie Dierenopvang Organisaties (NFDO) is opgericht op 13 november 2014. De NFDO is ontstaan uit grote eensgezindheid onder onafhankelijke dierenopvangcentra ten aanzien van veel onderwerpen en de behoefte zich te verenigen in een landelijk platform. De leden staan voor het belang van de dieren, het voortbestaan van onafhankelijke dierenopvang organisaties en professionaliteit van de individuele organisaties en zijn bereid daadwerkelijk bij te dragen in zowel geld als tijd.

De belangrijkste pijlers van de NFDO zijn:

  •     Belangenbehartiging voor leden
  •     Kennisdeling en organisatorische ondersteuning
  •     Gemeenschappelijke inkoop
  •     Fondsenwerving
  •     Bewustwording politiek en publiek
  •     Voorlichting en educatie
  •     Monitoren van (wijzigingen) Nederlandse en Europese wetgeving

 

Parkpop

Haags Dierencentrum op ParkPop 28-6-2015
Zondag 28 juni zijn we aanwezig op de Festival Market van ParkPop. We zijn er om ons asiel te promoten en jong en oud te informeren over wat we doen en hoe je kunt helpen.

Blije Poezenpost

Wij zijn altijd nieuwsgierig hoe het met de kat gaat na de adoptie. Wij blijven dan ook graag op de hoogte hoe het verder gaat met onze tijdelijke bewoners. We delen graag de verhalen met u.

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO