Afstand doen van uw hond

Voor het afstand doen van uw hond neemt u per mail contact op met de hondenafdeling, .  Vermeld in de mail a.u.b. uw naam, adres en telefoonnummer.

Wij werken ALLEEN OP AFSPRAAK.

Om verspreiding van/besmetting met het Coronavirus te voorkomen nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht en hanteren we de volgende voorschriften:

  • U mag maximaal met 2 (gezonde) personen naar de afspraak komen.
  • Heeft u - of iemand uit uw huishouden -  verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheidsklachten, geen smaak hebben, hoofdpijn, benauwdheid, luchtwegklachten en/of koorts), dan kan de afspraak niet doorgaan.
  • We schudden geen handen en houden 1,5 m afstand van elkaar.

Omdat huisdieren geen infectiegevaar vormen m.b.t. het COVID-19, kan dit geen reden zijn voor eigenaren om afstand te doen van een huisdier en het ter opvang aan te bieden.

U moet door omstandigheden helaas afsrand doen van uw trouwe vriend. Wij helpen u graag en begeleiden u bij wat u het beste kunt doen. Neem per mail contact op met ons (), vergeet daarin niet uw telefonnummer te vermelden.

Afspraak maken

Wij vangen alleen honden op waarvan de eigenaren wonen in gemeente Den Haag. Wilt u afstand doen van uw hond neem dan per mail () contact met ons op.

Tarieven

De kosten voor het afstand doen van een hond jonger dan10 jaar zijn € 95,-. Voor een hond van 10 jaar of ouder zijn de kosten € 120,-. Is de hond niet gesteriliseerd/gecastreerd, bedragen de kosten voor sterilisatie van een hond (klein) € 175,-, sterilisatie van een hond (groot) € 200,-. De castratiekosten voor een kleine hond € 125,- en voor een grote hond € 150,-.

Eventuele overige kosten voor bijvoorbeeld inentingen worden eveneens in rekening gebracht.

Inentingen

De inentingen die we verplicht stellen bij het opnemen van honden:

  • Hondenziekte/Leverziekte/Parvo : Minimaal 2 weken oud en maximaal 3 jaar oud.
  • Lepto: Minimaal 2 weken en maximaal 1 jaar oud

De inentingen kunnen tegen betaling ook op het HDC verricht worden.

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO