Vacature: Marketing Communicatie Medewerker

Per jaar worden in het asiel van het Haags Dierencentrum zo'n 2000 dakloze katten en honden opgevangen. Zwerfdieren, dieren die zijn achtergelaten in een leeg huis of dieren waarvan mensen afstand doen omdat ze er niet meer voor kunnen zorgen. Zo’n 20 vaste medewerkers (waaronder een tweetal dierenartsen) en een groot aantal vrijwilligers, zijn zeven dagen in de week in touw om de dieren weer zo goed mogelijk op ‘de poten’ te krijgen.

Plaatsvervangend Medewerker Marketing en Communicatie (m/v)
  Voor 24 - 36 uur per week

Hij/zij valt direct onder de Commercieel Manager en gaat zich onder meer bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van ons communicatie- en marketingbeleid.

Wat verwachten wij?
Als medewerker Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van marketing- en communicatiebeleid. Wij zijn ambitieus en willen graag onze bekendheid in de Haagse regio verder uitbreiden. Ook het verbeteren van ons pensionresultaat is een onderdeel van de werkzaamheden.

In jouw werk heb je een spilfunctie tussen je collega's van het HDC, de vrijwilligers die actief zijn in het werkgebied en de buitenwereld. Jij wordt enthousiast van veel eigen verantwoordelijkheid en een breed takenpakket.

 

Je kerntaken zijn:

  • Het organiseren van een benefiet evenement
  • Het optimaliseren van de inzet van diverse social media kanalen
  • Het uitvoeren van draaiboeken met betrekking tot de vaste acties en evenementen zoals de Open Dag en de viering van het 140 jarig bestaan;
  • Het (laten) produceren van communicatiematerialen en -middelen ten behoeve van de marketing acties en evenementen; denk hierbij aan websitebeheer, het organiseren van evenementen en diverse Direct Marketing activiteiten (HTML-mailings, ons magazine Animail, etc.).
  • Het verzorgen van in- en externe communicatie van de organisatie, waaronder nieuwsbrieven, website en diverse Social Media;
  • Het inkopen van materialen en diensten, zodat de actie/ het evenement kan worden uitgevoerd volgens de gewenste doelstellingen en het budget;
  • Het evalueren van de diverse acties/ evenementen om na te gaan of de doelstellingen zijn behaald
  • Het beheren van onze CRM database voor o.a. campagne management en leadgeneratie.

Wat zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste, proactieve collega met een hands-on mentaliteit met een afgeronde HBO-opleiding gericht op marketing & communicatie, die ons tenminste tot het einde van het jaar kan ondersteunen.  Na een korte inwerkperiode zal je je moeten bewijzen als creatieve communicator binnen de dynamiek van dierenwelzijnsland. Goede beheersing van de Nederlandse  en Engelse taal (zowel in woord als geschrift), flexibel, creatief, vlot in communicatie, samenwerken, assertiviteit en overtuigen behoren tot jouw kwaliteiten. Je werkt graag samen in een team maar je voelt je ook prettig in een zelfstandige rol. Je bent woonachtig in een straal van 30 kilometer rond Den Haag.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende functie. Er is een open en informele cultuur en de arbeidsvoorwaarden passen bij het werken voor een goed doel. De informele cultuur biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen. Wij bieden je alle kansen om goed onderbouwde plannen zelfstandig tot een succesvol einde te brengen. Wij bieden een salaris van maximaal €2.137 bij een 36 urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
Wij bieden een werkweek van 24 - 36 uur en een salaris dat is gebaseerd op leeftijd en ervaring. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen een reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening.

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van een Curriculum Vitae kunt u, bij voorkeur via e-mail, richten aan of naar Stichting Haags Dierencentrum. Lozerlaan 595, 2455 MC Den Haag t.a.v. Beer Lankhorst, Commercieel Manager. Bij haar kunt u ook terecht voor het inwinnen van informatie over deze vacature.

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO