Dierverzorger kattenafdeling

We zoeken JOU...! Enthousiaste en getalenteerde dierverzorger (kat)

Taakomschrijving


Voor ons team van de kattenafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde dierverzorger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze veelzijdige en boeiende functie - binnen het oudste en (bijna) grootste asiel van Nederland - ben jij verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van onze katten en kittens.Tijdens de verzorging ben je in staat om medische afwijkingen te signaleren en hier actie op te ondernemen in overleg met onze dierenartsen. Als sociaal en communicatief wonder word jij blij van het op persoonlijke, professionele wijze informeren en adviseren van de klant over onze kat(ten). De functie is voor 36 uur per week. Je werkt samen met collega’s in een vast rooster van maandag t/m zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Medewerker marketing, communicatie & fondsenwerving (36 uur)

Ben jij dat commerciële wonder dat niet kan wachten om de pittige ambities van het oudste en grootste dierencentrum/asiel van Nederland mede tot uitvoer te brengen? Is taal zeg maar echt jouw ding en ben je in staat om onze boodschap op een wervende manier over te brengen op onze (potentiele) achterban van particuliere en zakelijke donoren, supporters en sponsoren? Zijn je administratieve skills meer dan ontwikkeld en begrijp je als geen ander het belang van een goed werkend en up-to-date CRM systeem? Heeft social media totaal geen geheimen voor je en ben je de nieuwe goeroe op het gebied van bedenken, coördineren en uitvoeren van fondsenwervende evenementen en acties? Is je EQ en liefde voor dieren optimaal aanwezig terwijl er toch voldoende ruimte overblijft voor persoonlijke groei?

Mocht je daar nog een flinke dosis enthousiasme, nuchterheid en collegialiteit aan toe kunnen voegen, dan denk ik dat we de juiste persoon voor deze functie gevonden hebben..

Lees meer

Vrijwilliger telefoon

Ons dierencentrum is van maandag t/m zaterdag van 12.30-15.30 uur geopend voor bezoekers. Het is meestal erg druk. Er komen mensen die een kat willen adopteren of een afspraak willen maken voor een kennismaking met een hond. Ook worden er spullen gedoneerd, zoals handdoeken, kleedjes, voer, lekkers voor de dieren etc. En natuurlijk ook pensionklanten. Al deze mensen willen wij graag goed van dienst kunnen zijn.

Lees meer

Stage

Binnen het Haags Dierencentrum zijn op de honden- en kattenafdeling mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. Als Aequor erkend leerbedrijf zijn wij op zoek naar studenten die voor een minimale stageperiode van 5 weken stage willen lopen. Jouw opleiding is tevens dierverzorging gericht en op niveau 3 of 4

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO